Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Τι είπε ο Κάστσουκ για το μέλλον του

Το όνομα του Ολέξι Κάστσουκ είναι αυτό που έχει προκριθεί στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τον 23χρονο Ουκρανό εξτρέμ να «θολώνει» τα νερά στις δηλώσεις του.

Ο Κάστσουκ μίλησε σε ουκρανική ιστοσελίδα για τις προσφορές που έχει λάβει, ωστόσο αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία ονοματολογίας.

Με το συμβόλαιό του να τελειώνει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, έχει το δικαίωμα βάσει νόμου να συζητήσει για την επόμενη μέρα της καριέρας του, αφού βρίσκεται και εκτός πλάνων του Μαρίνο Πούσιτς στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, διάφοροι σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον. Είμαι ανοιχτός σε προσφορές και έτοιμος να εξετάσω όλες τις επιλογές που έχω στα χέρια μου», είπε αρχικά ο Κάστσουκ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω τίποτα συγκεκριμένο».

Ο Κάστσουκ βρίσκεται με την αποστολή της Σαχτάρ στο Μπέλεκ της Τουρκίας, αφού αύριο αρχίζει η χειμερινή προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν και για τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ