Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 1: «Μάχες» σε Αγρίνιο, Ηράκλειο και Τούμπα για Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Οι πιθανές 11άδες τους

Super League 1: «Μάχες» σε Αγρίνιο, Ηράκλειο και Τούμπα για Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Οι πιθανές 11άδες τους

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Στις 21:45 στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Παναιτωλικό, θέλει να κάνει το δύο στα δύο εντός έδρας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς αυτό στις υπηρεσίες του τραυματία Λύρατζη και στους Ράφα Σοάρες, Κούτσια, Τσιγγάρα και Ρικάρντο. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Βιεϊρίνια και Α. Ζίβκοβιτς που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν, που προέρχεται από την εντός έδρας επικράτησή του κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα, θα παραταχτεί στο συγκεκριμένο ματς με μοναδική απουσία τον Αθανασίου που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρητικοί του Νίκου Νιόπλια, που άρχισαν με ήττα τη φετινή τους σεζόν, θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους. Εκτός πλάνων του προπονητή των ασπρόμαυρων για τον εν λόγω αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Καμάου, Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που θέλει να κάνει το δύο στα δύο μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, θα παραταχτεί με σημαντικές απουσίες στο ματς αυτό. Μάγκνουσον και Σένκεφελντ έχουν τεθεί εκτός λόγω τραυματισμών, ο Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στην Πορτογαλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Σπόρτινγκ, ενώ ο Διούδης δεν υπολογίζεται. Αντίθετα, στην αποστολή για πρώτη φορά τη φετινή χρονικά συμπεριλήφθηκε ο Σαβιέρ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Τοράλ, Νέιρα, Ντίκο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

Τέλος, στο ματς με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα, στις 19:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Άρη.

Τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου, που μετά την ήττα τους στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, θα παραταχτούν απέναντι στους κίτρινους με μοναδική απουσία τον τραυματία Μάρτενσον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Κολοβός.

Όσον αφορά την ομάδα του Χερμάν Μπούργος, φιλοδοξεί να φτάσει στη δεύτερη νίκη της μετά το επιβλητικό 3-0 σε βάρος του Λεβαδειακού. Ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς αυτό στις υπηρεσίες του τραυματία Οντουμπάγιο, αλλά και στους Χαΐροβιτς, Τανούλη, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Καρακασίδη και Παναγίδη που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ενκουλού.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Βαρόνε, Φλόρες, Ντουάρτε, Ντίας, Νταγκό, Καρέλης.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ντιόπ, Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Πάλμα, Γκρέι.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (26/8)

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0

Σάββατο (27/8)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1

ΑΕΚ - Βόλος 0-1

Κυριακή (28/8)

Παναιτωλικός - Άρης (19:00)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (21:00)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (21:45)

Δευτέρα (29/8)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19:00)