Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ματέο Γκαρσία

Με Ματέο Γκαρσία και Ενκουλού στον Βόλο ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ματέο Γκαρσία καθώς επίσης και ο Νικολά Ενκουλού.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ίωση με συνέπεια να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος προπόνησης, ενώ ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε τη θλάση και είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Ωστόσο, δεν προβλέπεται να είναι στις αρχικές επιλογές του 52χρονου τεχνικού, ο οποίος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση σχήματος με τρεις κεντρικούς μέσους. Εφόσον καταλήξει σ’ αυτή τη διάταξη, τότε θέση στην ενδεκάδα θα βρει ο Μπριάν Νταμπό, δίπλα στον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενώ ο Πίτερ Ετέμπο θα είναι ο μοναδικός «κόφτης».

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα στην άμυνα, Ενκουλού και Φαμπιάνο θα είναι το δίδυμο στο κέντρο αυτής με τους Οντουμπάτζο, Πίρσμαν στα άκρα. Στην τριάδα της επίθεσης ο Λούις Πάλμα προβλέπεται να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά, ο Χουάν Ιτούρμπε στη δεξιά ενώ στην κορυφή θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουμουρε, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος