Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
H θέση του Παλικούτσα για την παραμονή Τερζή στον Άρη

H θέση του Παλικούτσα για την παραμονή Τερζή στον Άρη

Με τον Τόλη Τερζή προπονητή, μετά από θετική εισήγηση και του Παλικούτσα, θα πορευθεί την επόμενη σεζόν ο Άρης. Αντιδράσεις, αλλά δεν κάνει πίσω ο Καρυπίδης. 

Ίσως πριν χρόνια να μην το σκεφτόταν καν ο Καρυπίδης για Τερζή πρώτο προπονητή. Όταν όμως με Ένινγκ, Μπούργος, Πάρντιου, ούτε προκοπή είδε, αλλά πέταξε και 1,5 -2 εκ. ευρώ, η επιλογή Τερζή, όπως και οποιουδήποτε άλλου τεχνικού, έχει ρίσκο, αλλά όχι την ίδια οικονομική ζημιά.

Παράλληλα, ο Τερζής έχει κληθεί ουκ ολίγες φορές να αναλάβει πάντα σε δύσκολες στιγμές την ομάδα, ήρθε η ώρα να καρπωθεί το δικαίωμα του πρώτου προπονητή αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες του χτισίματος της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση για να πάρει τα ηνία ο Έλληνας τεχνικός δεν πάρθηκε εξ ολοκλήρου από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Θετική εισήγηση για τον Τερζή έκανε και ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Ρόμπερτ Παλικούτσα. Και δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά τις όποιες ενστάσεις έχουν προκύψει στις τάξεις των φίλων της ομάδας!

Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα δια στόματος του ίδιου του Κροάτη στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στην οποία θα τοποθετηθεί και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ρόστερ. Καρυπίδης και Παλικούτσα έχουν αποφασίσει απο κοινού να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Και η πολιτική στις μεταγραφές διαφοροποιείται. Ονόματα, φίρμες, «ντίβες», μισθοφόροι δεν πρόκειται να μπουν στα αποδυτήρια.

Το μεταγραφικό τάργκετ γκρουπ περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές τύπου Πάλμα, νεαρούς, εξελίξιμους με διάθεση για ποδόσφαιρο και μεταπωλητική αξία. Επιπρόσθετα υπάρχει η πρόθεση να γίνει πιο εντονο το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια. Ηδη το Sportime έχει αποκαλύψει την περίπτωση Τσιλιανίδη, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Δεληζήση, ο οποίος για χρόνια ήταν ο αρχηγός του συλλόγου.