Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τόσα χρήματα χάρισε στην Μπέτις ο Μορόν για να έρθει στον Άρη!

Τόσα χρήματα χάρισε στην Μπέτις ο Μορόν για να έρθει στον Άρη!

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του διαζυγίου του Λορέν Μορόν με την Μπέτις υποστηρίζοντας ότι ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος συμφώνησε με τον Άρη δέχθηκε ισχυρή μείωση απολαβών ούτως ώστε να αποδεσμευτεί και να επικυρωθεί η συμφωνία του με τους «κίτρινους».

Απόψε (20:30) ο Λορέν Μορόν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με τους «κίτρινους». Είναι πιθανό μάλιστα να μεταβεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο «Κλ. Βικελίδης» για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα αλλά και την ατμόσφαιρα καθώς στις 21:15 οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι τους πριν… βουτήξουν στην προκριματική φάση του Conference League.

Μάλιστα, την ώρα που θα αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Άχνας θα διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ FK Εγνατία με την Αραράτ όπου η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη. Οι αγώνες θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου, ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη.

Με την επισημοποίηση της μεταγραφής του Λορέν Μορόν, ο Άρης θα φτάσει τις «13» δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο ενίσχυσης καθώς αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη (τουλάχιστον) ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Χθες (19/7) ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του στα έγγραφα αποδέσμευσής του από την Μπέτις κλείνοντας έτσι έναν κύκλο οκτώ χρόνων στην ομάδα της Σεβίλλης. Μάλιστα, η τελευταία τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του.

Η Μπέτις

Κατά τα ισπανικά media, ο Λορέν Μορόν προχώρησε σε σοβαρή οικονομική θυσία για να βρεθεί η χρυσή τομή για την έκδοση του διαζυγίου. «Ο Μορόν παραιτήθηκε από ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ μαζί με ισχυρά bonus», έγραψε η «eldesmarque.com» η οποία στάθηκε περισσότερο στη συμπεριφορά του παίκτη τονίζοντας ότι διευκόλυνε την ομάδα που τον ανέδειξε σεβόμενος την υποστήριξη που είχε στο σύνολο της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Ανέφερε μάλιστα ότι αρχικά οι νομικοί εκπρόσωποι του 29χρονου ήθελαν την καταβολή του συνολικού ποσού αλλά η υποχώρηση του παίκτη διευκόλυνε την όλη κατάσταση.

Η ίδια ιστοσελίδα φιλοξένησε και μια δήλωση του Λορέν Μορόν, τονίζοντας ότι δημοσιεύτηκε στα social media της Μπέτις, στην οποία ανέφερε ότι… «φεύγω αλλά παραμένω ένας οπαδός της ομάδας. Αυτό νιώθω, όπως και λίγο στεναχωρημένος καθώς έκλεισε ένας κύκλος σε μια ομάδα η οποία μου πρόσφερε τα πάντα. Είμαι χαρούμενος μες τις αξίες του club τις οποίες μου δίδαξαν και οι οπαδοί του».