Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
42

Ενδιαφέρουσα «μάχη» Ατρομήτου-ΟΦΗ στο Περιστέρι

Τον ΟΦΗ υποδέχεται απόψε (20:00) ο Ατρόμητος στο Περιστέρι για την 1η «στροφή» της Super League 1, σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες διατήρησαν τον προπονητή τους, αλλά έκαναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους, με στόχο μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι.

Οι Περιστεριώτες πλήρωσαν πέρυσι το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά με την έλευση του Κρις Κόλμαν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους. Ο Ουαλός παρέμεινε στο «τιμόνι» και με σημαντικές αποχωρήσεις και προσθήκες στο δυναμικό, ελπίζει σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει με το Νίκο Νιόπλια και στοχεύει στην εξάδα. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού πρόσθεσαν ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ κι οι Κρητικοί ελπίζουν σε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (4-2-3-1): Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ - Γκονζάλες, Κουέν - Κλωναρίδης, Μουνίθ, Ρομπάιγ - Κιάρτανσον.

ΟΦΗ (4-2-3-1): Στίβενς - Μαρινάκης, Βούρος, Γιοχού, Θοράρινσον - Μεγιάδο, Ντιουσέ - Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ - Ντίκο.

Οι αποστολές:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τζοβάρας, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ, Κουέν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος.

ΟΦΗ: Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος

ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος

VAR: Παπαδόπουλος

AVAR: Κωνσταντίνου