Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βαρούχας

Η καυστική ατάκα του Παναγιώτη Βαρούχα για τον διαιτητή του Άρης-Παναθηναϊκός

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού εξέφρασαν εντονότατα παράπονα για τον διαιτητή από τα Σκόπια, με τον γνωστό τηλεκριτικό διαιτησία, Παναγιώτη Βαρούχα να αναλύει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα με τον Άρη στην «Αθλητική Κυριακή».

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας, η διαιτησία του Αλεξάντερ Στάβρεβ ήταν για «κλάματα», ενώ παράλληλα σημείωσε ότι ο Σκοπιανός ρέφερι είναι... παροπλισμένος στην πατρίδα του για προηγούμενες διαιτησίες του.

Ξεκινώντας την ανάλυση των φάσεων ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε για το σκληρό φάουλ του Νταρίντα στον Μπακασέτα: «Ο παίκτης του Άρη κλωτσάει τον Μπακασέτα, ενώ ο διαιτητής είναι δίπλα δεν δίνει καμία κάρτα».

Όσον αφορά σε φάουλ που δόθηκε στον Άρη έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε: «Δίνει παράβαση για τον Άρη σε φάουλ που δεν υπάρχει, ευτυχώς είναι έξω από την περιοχή και δεν δόθηκε πέναλτι».

Ο γνωστός τηλεκριτικός συνέχισε στην ανάλυση των φάσεων για δύο αμφισβητούμενες φάσεις που δεν δόθηκαν υπέρ του Άρη, σημειώνοντας: «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού κάνει φάουλ στον παίκτη του Άρη ο διαιτητής δεν δίνει καμία παράβαση. Η μπάλα πηγαίνει κόρνερ υπέρ του Άρη, ο διαιτητής δίνει άουτ, ακόμη ένα λάθος».

O Παναγιώτης Βαρούχας στάθηκε και στην φάση με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ, αναφέροντας: «Ο παίκτης του Άρη πιάνει από τον λαιμό τον Μπερνάρ τον πετάει κάτω, ούτε εδώ σφύριξε παράβαση ή κάποια κάρτα».

Όσον αφορά την τελευταία φάση από την οποία προήλθε η μεγάλη ευκαιρία του Άρη για την ισοφάριση, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε ότι ο Στάβρεβ σφύριξε... ανάποδα το φάουλ αφού η παράβαση έγινε πάνω στον Τιν Γεντβάι και όχι το αντίθετο.