Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κληρώνει» για Σάντος στην ΑΕΚ

Ημέρα του Φερνάντο Σάντος η σημερινή στην ΑΕΚ.

Οι πάντες στην Ένωση έχουν τα βλέμματα στραμμένα στο αποψινό (21:45) παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας με την Τουρκία, ένα ματς που θα παίξει ρόλο και ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Πορτογάλου τεχνικού στην ελληνική ομάδα.

Ο Σάντος έχει επιλεγεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ως ο προπονητής που θέλουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη νέα σεζόν, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπει τέλος στην παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο έμπειρος κόουτς έχει δηλώσει ότι στην περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση με την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ, τότε θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Κάτι που αποτελεί ευχή πια από όλους στην ΑΕΚ.

Τι θα πρέπει να συμβεί για να παραιτηθεί ο Σάντος από τον πάγκο της Πορτογαλίας; Είτε να μην πάρει την πρόκριση σήμερα απέναντι στην Τουρκία, είτε εάν τα καταφέρει σήμερα, να μην τα καταφέρει στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία την ερχόμενη Τρίτη (29/3).

Αν όλα πάνε καλά για την ΑΕΚ και κακά για τους Πορτογάλους, θα πρέπει να αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής του Σάντος στην Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ