Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θέμα με Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ

Θέμα με Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι βασικότατο μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Κροατίας που σε λίγες μέρες θα συμμετέχει στα τελικά του Euro που θα γίνουν στη Ρουμανία.

Η κλήση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε μαζί με τις ημερομηνίες των υποχρεώσεών του. Από τις 6 Ιουνίου ο Κοτάρσκι θα ξεκινήσει προπονήσεις προετοιμασίας με την εθνική του ομάδα για το πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για τις 21 του μήνα.

Κάτι που σημαίνει ότι μία ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά, στις 22 του μήνα, ο Κοτάρσκι θα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του. Η φάση των ομίλων για την ομάδα του θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα (οι αντίπαλοί της είναι Ουκρανία, Ισπανία και Ρουμανία), με τον τελικό του Euro να έχει οριστεί για τις 8 του Ιούλη.

Μοιάζει δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την προετοιμασία του στην Ολλανδία χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα και το πόσο θα του λείψει θα εξαρτηθεί από την πορεία της Κροατίας στα τελικά της διοργάνωσης. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας, αν τελικά ο νεαρός Πορτογάλος παραμείνει στην Τούμπα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Κοτάρσκι ενισχύει τις σκέψεις που ήδη έχουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά για αλλαγές στο γκρουπ των τερματοφυλάκων της ομάδας τους. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του γκολκίπερ δεν είναι από αυτά που «καίνε» -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις.