Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να «αρπάξει» τον Μανδά!

Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να «αρπάξει» τον Μανδά!

Την ώρα που στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (20/8) στο «Γεντί Κουλέ», η Φιορεντίνα όχι απλά δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μανδά, αλλά και κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φιορεντίνα έχει στείλει μήνυμα στους Κρητικούς πως ετοιμάζεται να περάσει στο…παρασύνθημα, χτυπώντας την πόρτα τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα τερματοφύλακα.

Για τον 21χρονο κίπερ του ΟΦΗ κυκλοφορεί άκρως θετικό report στο στρατόπεδο των «Βιόλα». Ο Μανδάς...κέρδισε τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας μέσω της καταπληκτικής εμφάνισης στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στις 12 Αυγούστου στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με την Φιορεντίνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανδά, ο οποίος πιστώθηκε τουλάχιστον πέντε καίριες επεμβάσεις, κράτησε όρθια την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μέσα στην έδρα των Ιταλών και αναδείχτηκε σε MVP της αναμέτρησης.

Η σούπερ απόδοσή του έκανε…γκελ στους «Βιόλα» κι αυτομάτως όχι απλά αποθηκεύτηκε στο μπλοκάκι τους (έχοντας κάνει νωρίτερα scouting report για λογαριασμό του), αλλά βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην transfer list του ιταλικού κλαμπ που όπως προαναφέραμε ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο βήμα.

Σημειωτέων πως στο συμβόλαιο που Μανδά με την ομάδα του Ηρακλείου που…τρέχει μέχρι το καλοκαίρι του ΄26 υπάρχει buy out ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.