Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πήραν το σκεπτικό της απόφασης του CAS και η Super League άλλαξε την βαθμολογία

Σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση του CAS για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είχε διακοπεί με το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να αποφασίζει:

  1. Ο αγώνας δεν συνεχίζεται.
  2. Το ντέρμπι κατοκυρώνεται στον Παναθηναϊκό, που κρατάει τους τρεις βαθμούς.
  3. Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί.

Λίγη ώρα αργότερα κοινοποιήθηκε η απόφαση του CAS στις δύο ομάδες, στην ΕΠΟ και την Super League  με αριθμό 2023/Α/10168 και όλο το σκεπτικό της, στο οποίο στηρίχθηκε η τελική ετυμηγορία.

Ένα σκεπτικό, το οποίο έχουν στα χέρια τους τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων και γνωρίζουν τον λόγο, για τον οποίο βγήκε η σχετική απόφαση.

Μάλιστα η Super League από τη στιγμή που έγινε και αυτή αποδέκτης της απόφασης του CAS, προχώρησε στην αλλαγή της βαθμολογίας, προσθέτοντας τον έναν βαθμό που επιστράφηκε στον Ολυμπιακό και στην ιστοσελίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ