Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Σισέ, ο Μαρτίνς και η νέα του ομάδα

Ο Σισέ, ο Μαρτίνς και η νέα του ομάδα

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Παπέ Σισέ και το ενδεχόμενο παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να φτάσει κάποια πολύ ικανοποιητική πρόταση.

Ένα σενάριο έχει να κάνει με επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει τον Σισέ στη νέα ομάδα, με την Αλ Γκαράφα να είναι φυσικά ένα κλαμπ που θα μπορούσε να καλύψει τα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας κίνησης.

Όπως επίσης δεδομένο είναι ότι ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του ερυθρόλευκου στόπερ που αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής του στο Μουντιάλ. Παίζοντας βασικός και με πολύ καλή απόδοση εναντίον της Ολλανδίας.

Για τον Σισέ δεν είναι μυστικό ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη και να κάνει μεταγραφή κάποια στιγμή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, είτε στην Αγγλία είτε αλλού.

Αυτό έχει σε πρώτη σκέψη ο Σενεγαλέζος, χωρίς να μπορεί βέβαια να αποκλειστεί οποιαδήποτε εξέλιξη. Όλα τα δεδομένα θα τεθούν στο τραπέζι μετά την επιστροφή του από το Κατάρ και το Μουντιάλ.