Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στον… αέρα το μέλλον του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό - Οι κρούσεις και η επιθυμία του

Στον… αέρα το μέλλον του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό - Οι κρούσεις και η επιθυμία του

Η διοίκηση και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν επικεντρωθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, όμως, τόσο η ομάδα όσο και οι παίκτες καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά, με τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων να έχουν στόχο την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και τους παίκτες, των οποίων το συμβόλαιο τελειώνει, να σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, του οποίο το μέλλον στο λιμάνι είναι αβέβαιο, αν και οι Πειραιώτες επιθυμούν την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του, ώστε ο διεθνής τερματοφύλακας να παραμείνει στον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο.

Ερωτηματικό παραμένουν οι προθέσεις, όμως, του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει κρούσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ο Πασχαλάκης λέει στο περιβάλλον του πως είχε τρεις στόχους στην καριέρα του, έχει πετύχει τους δύο κι ο ένας αφορά το εξωτερικό. «Ήθελα να πάρω τίτλο στην Ελλάδα, το έκανα με τον ΠΑΟΚ και μπορεί να το κάνω και φέτος. Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στην ομάδα των Νέων και τα κατάφερα. Το μόνο που μένει είναι να παίξω στο εξωτερικό κι ίσως φέτος να είναι η τελευταία ευκαιρία που θα μου δοθεί» λέει χαρακτηριστικά ο κίπερ των ερυθρόλευκων.

Όσον αφορά τις ομάδες που τον έχουν πλησιάσει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι από Γαλλία και Ισπανία.