Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καραπαπάς

Το νέο «χτύπημα» Καραπαπά για Μπένετ, Μάνταλο και Ολιστική Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έκανε νέα ανάρτηση στα social media, όπου αναφέρει ότι η Ολιστική Μελέτη, δηλαδή η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA, λέει ότι ο Μάνταλος θα πρέπει να ασχολείται μόνο με το Ερασιτεχνικό, αλλά στην ΕΠΟ υπάρχει άλλο... καθεστώς με συνέπεια να εμπλέκεται στους ορισμούς της Super League 1. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Αλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε;

Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Οσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

Δείτε την ανάρτησή του: