Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Με αυτόν υπογράφει ο Μαρινάκης την Δευτέρα – Στο φουλ οι μηχανές για το come back

Την απάντηση του Αντόνιο Κορδόν περιμένουν το αργότερο τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό και οι Ισπανοί εκτιμούν ότι θα είναι θετική. Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία διαρροή ως προς το ζήτημα, ωστόσο οι συμπατριώτες του υποψήφιου τεχνικού διευθυντή θεωρούν ότι θα πιάσει άμεσα δουλειά στην ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως».

Από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί, ο Κορδόν μοιάζει κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος, καθώς θα έχει τον έλεγχο σε μια σειρά από βασικά ζητήματα στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εκτιμάται μάλιστα ότι ο Ισπανός ίσως βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη και πως ο Κορδόν θα αρχίσει άμεσα να σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν, επιλέγοντας προπονητή και παίρνοντας αποφάσεις για το ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ