Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα νέα δεδομένα για Ορτέγκα στον Ολυμπιακό

Τα νέα δεδομένα για Ορτέγκα στον Ολυμπιακό

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει επιστρέψει από την Αργεντινή και τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Πιάνει δουλειά στον Ρέντη και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, αφού στο αυριανό (25/11) ματς με τον Παναιτωλικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τον κρατήσει εκτός.

Για τον 24χρονο μπακ αυτές οι ημέρες στην αποστολή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Στα ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ και στα δύο ήταν εκτός αποστολής.

Βέβαια, λίγο πολύ αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού ο Σκαλόνι είχε στη διάθεση του τον Ακούνια και τον Ταλιαφίκο. Τον κάλεσε στην Αργεντινή, διότι ο πρώτος προερχόταν από τραυματισμό και ήθελε να έχει μία εναλλακτική λύση.

Όπως και να ‘χει για τον Ορτέγκα η κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής μόνο σε καλό θα του βγει. Η αξία του αλλάζει από τη στιγμή που είναι παίκτης της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Πλέον έχει άλλη βαρύτητα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και είναι στο χέρι του από εδώ και στο εξής να αναγκάσει ευρωπαϊκά κλαμπ να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο μαζί του.