Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με 120 ντοκουμέντα ο Κούγιας στην ΕΕΑ για την «εγκληματική οργάνωση»

Με 120 ντοκουμέντα ο Κούγιας στην ΕΕΑ για την «εγκληματική οργάνωση»

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταθέτει σήμερα ο Αλέξης Κούγιας για τις καταγγελίες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει η διαδικασία ανέφερε ότι θα καταθέσει «120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα για την τεράστια εγκληματική οργάνωση, η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διότι είναι το μόνο θεσμικό όργανο, το οποίο έδειξε ενδιαφέρον στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα, τα οποία και σήμερα θα καταθέσουμε.

Είναι όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία και ανέφερα στην συνέντευξη Τύπου έπειτα και από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα οποία αναδεικνύουν περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες την τεράστια εγκληματική οργάνωση, η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα».