Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πασκάλ Γιάνσεν

Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού-Γιάνσεν για το ενδεχόμενο συνεργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πασκάλ Γιάνσεν συναντήθηκε με τους παράγοντες του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Πλέον, αναμένονται ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και αν θα υπάρξει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», χωρίς να είναι κάτι δεδομένο.

Ο Ολλανδός προπονητής προσγειώθηκε σήμερα στις 11:00 στην Αθήνα, μαζί με τους δύο εκπροσώπους του. Αργότερα, παρακολούθησε και το παιχνίδι της Κ19 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Ίντερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάθισε για σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Άλκμααρ, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου φέτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα.

Μέχρι να γίνει προπονητής της Άλκμααρ, ο Γιάνσεν ήταν βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

Ο Γιάνσεν κάθισε στον πάγκο της Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε και με τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή να μετράει 78 γκολ τα σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας τους, ως ο βασικός πυλώνας του επιθετικού πλάνου του Ολλανδού προπονητή.

Στις δύο πλήρεις σεζόν του στον πάγκο η Άλκμααρ τερμάτισε 5η το 2022 και 4η το 2023. Το φετινό τέλος του Γάνσεν ήρθε με την Άλκμααρ στην 4η θέση του πρωταθλήματος, αλλά και με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League, αφού η ολλανδική ομάδα τερμάτισε 3η, πίσω από την Άστον Βίλα και τη Λέγκια Βαρσοβίας.