Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νταβίντ Κάρμο

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για τον Ντάβιντ Κάρμο, τα σενάρια για την παραμονή του στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως στο πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο βρήκε τον παίκτη που έψαχνε χρόνια για το κέντρο της άμυνάς του. Ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός ήρθε την τελευταία στιγμή δανεικός από την Πόρτο έχοντας οψιόν αγοράς το υπερβολικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 18 εκατ. ευρώ.

Όμως, παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν είναι… ξεγραμμένος για τη νέα χρονιά από τους «ερυθρόλευκους». Δύο είναι τα δεδομένα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια εξέλιξη. Η διάθεση του παίκτη και η δυνατότητα του Ολυμπιακού να κάνει υπέρβαση αν χρειαστεί.

Και τα δύο αυτά δεδομένα έχουν θετικό πρόσημο για τον Ολυμπιακό. Πρώτο και κυριότερο, στον παίκτη αρέσει που είναι στον Ολυμπιακό. Έδεσε με το... καλημέρα με τους Πειραιώτες, ενώ και με τον Μεντιλίμπαρ, αν και δεν ήταν δική του μεταγραφή, η επικοινωνία είναι πολύ καλή.

Τι όμως περιμένει να… ακούσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Νταβίντ Κάρμο; Το «θέλω να μείνω». Αν ο παίκτης θελήσει να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση. Βέβαια τα 18 εκατ. είναι υπερβολικά χρήματα για την Ελλάδα και καμία ομάδα δεν θα τα έδινε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά το 18 δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει 13 ή 12 και τότε θα έχουμε άλλα δεδομένα. Τώρα, ακόμα και ο Ολυμπιακός να μην δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την οψιόν του Κάρμο, η Νότιγχαμ μπορεί εύκολα να τα δώσει, ακόμα και τα 18 εκατ. ευρώ, για να πάρει έναν παίκτη 24 ετών με τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου.

Αν πάει ο Νταβίντ Κάρμο στη Φόρεστ θα μπορούσε η αγγλική ομάδα να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό και ο παίκτης να έχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο της Premier League. Δεν το λες και λιγο για έναν παίκτη που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στη Β’ ομάδα της Πόρτο επειδή είχε θέματα με τον σύλλογο και τον προπονητή του.