Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο επιστροφής των τραυματιών - Ποιοι επανέρχονται στην Τούμπα...

Ο Φατίχ Τερίμ βλέπει να προκύπτουν συνεχώς νέα αγωνιστικά προβλήματα, χάνοντας και τους Βέρμπιτς και Σπόραρ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Αμφότεροι είχαν μυϊκά προβλήματα στον δικέφαλο και θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού τους. 

Τα χαμόγελα για τους Πράσινους πάντως επανήλθαν την Δευτέρα, καθώς ο Φίλιπ Τζούρισιτς μπήκε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και δήλωσε "παρών" ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (24/1). Στο ίδιο παιχνίδι σημειώνεται ότι θα επανέλθει δεδομένα και ο Βιλένα που εξέτισε την τιμωρία του την Κυριακή. 

Τι γίνεται ωστόσο με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Τριφυλλιού;

Προφανώς οι Βέρμπιτς και Σπόραρ δεν υπολογίζονται για το ματς Κυπέλλου ακόμη κι αν δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός τους, αφού θα υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μαζί με τον Τζούρισιτς πάντως, αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Χουάνκαρ ενόψει Ατρομήτου κι αμφότεροι ενδέχεται να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, για το μεθαυριανό παιχνίδι είναι ανοιχτό να βρίσκεται στην αποστολή και ο Τάσος Μπακασέτας που θα φτάσει σήμερα (20:15) το βράδυ στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. 

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους, τόσο ο Ιωαννίδης, όσο και ο Τσέριν αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ενώ τη δική τους μάχη για να προλάβουν δίνουν οι Παλάσιος και Γερεμέγεφ.