Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπετανκόρ

Χωρίς Μπετανκόρ ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του Πανσερραϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Μπετανκόρ, αλλά και οι τιμωρημένοι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός: 

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για την 25 αγωνιστική της Super League, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης (28/02, 20:00) στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπετανκόρ, που παραμένει τραυματίας και οι Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβος που είναι τιμωρημένοι και έπρεπε να δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.