Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μασαρίποφ

Ο Πανσερραϊκός πούλησε τον Μασαρίποφ (ΦΩΤΟ)

Μετά από οκτώ συμμετοχές και δύο ασίστ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, ο Τζαλολίντιν Μασαρίποφ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Σερρών.

Πρόσφατα ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα η Ναβμπαχόρ είχε εκφράσει ενδιαφέρον, για να κάνει δικό της τον 30χρονο Ουζμπέκο μεσοεπιθετικό. Ο Μασαρίποφ έφτασε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα από το Ουζμπεκιστάν, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της ο σύλλογος των Σερρών που χαρακτήρισε «οικονομικά συμφέρουσα» τη συμφωνία για την παραχώρησή του.

Αυτήν την περίοδο ο Μασαρίποφ βρίσκεται στο Asian Cup, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά με την εθνική ομάδα του Ουζμπεκιστάν.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζαλολίντιν Μασαρίποφ, προκειμένου να μεταγραφεί σε ομάδα της επιθυμίας του, με συμφέρουσα οικονομική συμφωνία για την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Ουζμπεκιστάν που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στην ζωή του».