Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Κεραυνοί» ΠΑΟΚ για Βρούτση

«Κεραυνοί» ΠΑΟΚ για Βρούτση

Το «γάντι» στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σήκωσε ο ΠΑΟΚ, που απάντησε στα όσα είπε σε συνέντευξή του νωρίτερα για κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο ότι «ξέχασε» τον Νάσο Κωνσταντίνου στην αναφορά του για τα θύματα της οπαδικής βίας.

Οι ασπρόμαυροι σχολίασαν χαρακτηριστικά:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Βρούτσης συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας.

Μίλησε για κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα – πυροδότηση και όχι σε ρίψη.

Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθειά του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχο του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης νωρίτερα:

«Σέβομαι και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, που είναι μία ιστορική και μοναδική ομάδα, έχει γράψει και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία. Το γήπεδο της Τούμπας δεν το έκλεισε η ΔΕΑΔ, αλλά η κροτίδα που έπεσε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το φύλλο αγώνα λέει πως έπεσαν τρεις κροτίδες και αντικείμενα εντός αγωνιστικού χώρου και γι’ αυτό θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική το γήπεδο της Τούμπας. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να εξαλειφθούν, γιατί σκοτώθηκαν πολλά παιδιά εξαιτίας της βίας που επικρατεί στα γήπεδα».