Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αυτό είναι το πλάνο του Λουτσέσκου ενόψει καλοκαιριού - Το πρόγραμμα που αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Αυτό είναι το πλάνο του Λουτσέσκου ενόψει καλοκαιριού - Το πρόγραμμα που αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Το μυαλό όλων είναι στραμμένο σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να κλείσει η σεζόν με το πολυπόθητο τρόπαιο.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, της οποίας κορωνίδα είναι φυσικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος της επόμενης σεζόν θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα -όπως όλα δείχνουν- στην Αυστρία. Μετά από αρκετά ταξίδια, αναζητήσεις και τσεκάρισμα προπονητικών κέντρων, απ΄ότι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει στο μέρος όπου θα λάβει χώρα η προετοιμασία και αυτό βρίσκεται στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

O Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη βγάλει όλο το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα και αυτό θα πρέπει να έχει διάρκεια πέντε εβδομάδων, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί 7-10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα θα μεταφερθεί στην Αυστρία προκειμένου να «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του τελικού, καθώς εάν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει τότε θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 28 Ιουνίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει στις 18 προκειμένου να είναι έτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ.