Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι περιλαμβάνει το πλάνο του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα

Τι περιλαμβάνει το πλάνο του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο ΠΑΟΚ μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να μπαίνουν πλέον σε πρόγραμμα ανασύνταξης και περισυλλογής.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκινούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει το «παρών» στη σύσκεψη, ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις που απαιτούνται, προκειμένου το ρόστερ να διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, ώστε να συνομιλήσει με τη . Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, καθώς το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2024 κι έτσι θα είναι κανονικά στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν στα τέλη Ιουνίου.

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται και οι αποχωρήσεις. Πιθανότατα θα αποκτηθούν έξι με επτά ποδοσφαιριστές, με ισάριθμους να αναχωρούν, ενώ αρκετή βάση θα δοθεί στην τόνωση της ποιότητας με παίκτες που «κουβαλούν» δυναμική και προσωπικότητα.