Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας»

Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει τα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές όλο και πληθαίνουν. Ένα εξ αφορά στον ΠΑΟΚ και στον 27χρονο δεξιό μπακ της Μπεσίκτας, Βαλεντίν Ροζιέ!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα Aksam: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο για τον Ροζιέ».

Πρόκειται για έναν 27χρονο Γάλλο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε από την Ντιζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ, ενώ τρία χρόνια αργότερα από την Πορτογαλία, βρέθηκε στην Μπεσίκτας με τους Τούρκους να δίνουν 4.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Ένας κατάλληλος προορισμός για τον Ροζιέ προέρχεται από την… γειτονιά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο. Η διοίκηση της Μπεσίκτας από την άλλη θα ήθελε αυτόν τον χωρισμό για να διευρύνουν το μπάτζετ τους για νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ζητήσει για τη μεταγραφή αυτή περίπου 5.000.000 ευρώ».