Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βόμβα» για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί, αναλαμβάνει ο Ίβιτς»! (ΦΩΤΟ)

Μια… ανάσα από τους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και θα πάει με ασφάλεια στον επαναληπτικό του Δουβλίνου.

Λίγες ώρες μόλις ουσιαστικά μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος έχει «πέσει μέσα» σε πολλές πληροφορίες που έχει δώσει για τον Δικέφαλο του Βορρά, έριξε… βόμβα αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω X και Telegram: «Ο Ίβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί στο τέλος του μήνα»!

Κάτι τέτοιο βέβαια αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται, ενώ πέρα της αγωνιστικής πραγματικότητας, που εμφανίζει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας και πλέον στο League Stage του Europa League, υπάρχει και η οικονομική και βάσει αυτής, αν ο Δικέφαλος του Βορρά πάρει μία τέτοια απόφαση, θα πρέπει να δώσει μία πολύ μεγάλη αποζημίωση στον Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ