Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Τζένοα παρακολουθεί τον Ζινκερνάγκελ

Η Τζένοα παρακολουθεί τον Ζινκερνάγκελ

Στο στόχαστρο της Τζένοα βρίσκεται ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ. Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Μάρκο Οτολίνι και ο προπονητής Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες τον Δανό εξτρέμ ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης.

Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον 28χρονο επιθετικό από την Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι αντί 2.000.000 ευρώ, αλλά μετά από δύο μήνες ο παίκτης αναχώρησε για τον Βέλγιο. Ο Ζινκερνάγκελ έπαιξε σε επτά παιχνίδια του Ολυμπιακού έχοντας δύο τέρματα και μία ασίστ, αλλά από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την Σταντάρ, καθώς έχει πετύχει επτά γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 19 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Οι επιδόσεις του Δανού πλάγιου επιθετικού στο βελγικό πρωτάθλημα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Τζένοα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα calcioline.com. Οι Ιταλοί εκτιμούν ότι η ομάδα της Γένοβας μπορεί να πείσει τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 3.000.000 ευρώ.

Η Τζένοα, που συμμετέχει στη Serie B, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος και διεκδικεί την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Στη γειτονική χώρα θέλουν τον Ζινκερνάγκελ με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψει η ομάδα στη Serie A.

Ο ιταλικός σύλλογος θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να το πράξει η Σταντάρ Λιέγης, η οποία επίσης θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή μετά το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ζινκερνάγκελ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.