Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα... έχωσε σε Αυγενάκη και ΕΕΑ ο Βελόπουλος!

Τα... έχωσε σε Αυγενάκη και ΕΕΑ ο Βελόπουλος!

Άστραψε και βρόντηξε στην Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο Πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» σε ομιλία του κατακεραύνωσε τον Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τους μεροληπτικούς χειρισμού του στο θέμα του ΠΑΟΚ, ζητώντας την άμεση παραίτησή τους:

«Επιχειρεί να μπλέξει σε περιπέτειες εδώ και πάρα πολύ καιρό μία ιστορική ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Γιατί; Ξεχάσαμε το CAS κύριε Υπουργέ; Ξεχάσαμε κάποιοι ότι με τον ΠΑΟΚ εκτεθήκαμε στην Ευρώπη, γίναμε περίγελος για τις βλακείες, τις εμμονές, αυτού του επιτήδειου Υπουργού, του κυρίου Αυγενάκη, που πρέπει να φύγει, να παραιτηθεί τώρα!

Απίστευτα πράγματα. Ο δε κουμπάρος του κυρίου Αυγενάκη, ο κύριος Τζουλάκης συνταξιούχος δικαστικός. Ακούστε! Έχουμε συνταξιούχο δικαστικό, κουμπάρο του Αυγενάκη να δικάζει υποθέσεις αθλητικών σωματείων. 

Να ακούτε, να κρυφτείτε δεν μπορείτε.

Στην προσπάθεια του λοιπόν να ισχυροποιήσει την δίωξη εναντίον μιας ομάδας, του ΠΑΟΚ βάζει και τα παιδιά του ανθρώπου μέσα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με τον κύριο Αυγενάκη.

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία, κάτω τα χέρια από τις ομάδες αυτές. Επιτέλους! Φτάνει πια η αδικία!

Και επειδή προέρχομαι από την Μακεδονία, να πείτε στον κύριο Αυγενάκη ότι ο Άρης έχει γήπεδο του ’60, ο ΠΑΟΚ γήπεδο του ’70 και οι αθηναϊκές ομάδες -και καλώς- έχουν γήπεδα καινούρια.

Γήπεδο σε κάθε πόλη, σε όλη την περιφέρεια, άξιο λόγου για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Όχι για την Αθήνα μόνο. Κάνετε λάθη. Διχάζετε τον κόσμο».