Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κασναφέρης: «Ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Πανόπουλος, δεν προσφέρουν κάτι στην ΚΕΔ οι ξένοι»

Κασναφέρης: «Ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Πανόπουλος»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πανόπουλος παραμένει μεγαλομέτοχος, ενώ τάχθηκε κατά των ξένων στην ΚΕΔ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην διαιτητή και άλλοτε στελέχους της ακριτικής ομάδας:

Για την Ξάνθη: «Μετά τη διαιτησία, η Ξάνθη είναι η πρώτη αγάπη. Οι σχέσεις μου με Πανόπουλο και Λουτσέσκου είναι πολύ δυνατές. Εγώ ξέρω πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Χρήστος Πανόπουλος. Τις προάλλες μιλούσα ποδοσφαιρικά με τον Πανόπουλο, με ρώτησε για τον Παράσχο πριν τον πάρει στην Ξάνθη. Οσο για αυτά που ακούγονται υπάρχουν επιτροπές και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο Πανόπουλος έχει τη δική του πορεία, έχει μάθει να μην λειτουργεί σαν μπροστινός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Εχω τεράστια εκτίμηση στην προσωπικότητα του Παράσχου, είναι πάνω από 23 χρόνια σε πάγκους. Εχει πιο μοντέρνες ιδέες από άλλους νέους προπονητές παρά την ηλικία του».

Για τη διαιτησία: «Δεν πιστεύω πως είχα να δώσω κάτι διαφορετικό στην διαιτησία, ήταν συνειδητή επιλογή. Σαν παράγοντας στη διαιτησία δεν μπορείς να χτίσεις πολλά πράγματα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θεωρώ πως ήμουν από τους καλούς διαιτητές, προπονιόμουν πολύ. Αν ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφορετικά, μπορεί να έκανα μεγαλύτερη καριέρα. Προσπάθησα να ισορροπήσω και να κολυμπήσω στην διαμορφωμένη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ζούμε σε μια κοινωνία αγγέλων. Δεν θεωρώ πως προσφέρει κάτι στην διαιτησία η τριάδα της επιτροπείας, ούτε είναι απαραίτητο να έχουμε μόνο ξένους διαιτητές και ξένους VARίστες. Θα πρέπει να αντιγράφουμε ξένα πρότυπα διαιτησίας που είναι καλά».