Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ πάει Μιλάνο - Χιμένεθ: «Να παίξουμε χωρίς φόβο» 

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ πάει Μιλάνο - Χιμένεθ: «Να παίξουμε χωρίς φόβο» 

Αποστολή στο Μιλάνο: Σ. Βούλγαρης - 

Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης λίγο πριν η αποστολή πετάξει για το Μιλάνο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μίλαν για το Europa League υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να φοβηθούν τους Ροσονέρι στο Σαν Σίρο.

«Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι διάθεση, είμαστε στους ομίλους. Να μην παίξουμε με φόβο. Αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό. Είναι μια προσπάθεια που κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τώρα είναι η ανταμοιβή. Πρέπει να τα κάνουμε όλα καλά. Οποιοδήποτε λάθος μπορεί ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί. Αν μπούμε με φόβο τότε θα χάσουμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά, με γενναιότητα και να μπαίνουμε δυνατά στις φάσεις», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ερώτηση γιατί η μείωση της απόδοσης της ομάδας ίσως να είχε να κάνει με την απουσία των Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Λαμπρόπουλος έλειπε καιρό. Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι στο… παραπέντε να γυρίσουν Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι.

Για την άμυνα της ΑΕΚ: «Είναι προφανές ότι έχουμε θέμα στην άμυνα. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι, όπως έκανα με τον Αστέρα, αλλά δεν μας βγήκε. Δεν έχουμε πολλές λύσεις στην άμυνα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγούμε 11 άτομα να… κρεμόμαστε στο γήπεδο, γιατί σεβόμαστε την ΑΕΚ. Είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να παίξουμε με περηφάνια, με γενναιότητα».