Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
καμπ ilca

Νέο προπονητικό καμπ της ΕΙΟ στην κλάση ILCA

Άλλο ένα σπουδαίο προπονητικό καμπ διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Αυτή τη φορά το καμπ είναι για τους αθλητές και τις αθλήτριες της κλάσης ILCA7 και ILCA 6 (ανδρών, γυναικών, U21 και U19). Ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου.

Υπεύθυνος προπονητής είναι ο συνεργάτης της ΕΙΟ, ο Κροάτης Λούκα Ράντελιτς, και πρωταρχικός στόχος του καμπ είναι η ανάδειξη της νέας γενιάς του αθλήματος που θα πρωταγωνιστήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία επενδύει πολλά σε αυτά τα προπονητικά καμπ (χθες τελείωσαν τα Οπτιμιστ) και γι’ αυτό συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό της πρόγραμμα έχοντας την καθολική στήριξη των ομίλων της χώρας κι ασφαλώς των ιστιοπλόων οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία πότε θα διεξαχθούν.

Στα  ILCA λαμβάνουν μέρος οι ιστιοπλόοι της εθνικής ομάδας που προετοιμάζονται και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας από 1 έως 8 Ιουλίου, ενώ συμμετέχουν και αθλητές εκτός εθνικής.

Συγκεκριμένα το προπονητικό καμπ της ΕΙΟ παρακολουθούν 23 αγόρια και κορίτσια που είναι τα εξής:

Ευαγγελία Καραγεώργου

Μαρία Χριστίνα Μένη

Ερμιόνη Γκίκα

Βαρβάρα Πόρτολου

Αργυρώ Κουράβελου

Γεώργιος Παπαδάκος

Αναστάσιος Παναγιωτίδης

Αθανάσιος Κυφίδης

Παναγιώτης Σπανός

Αλέξανδρος Κυφίδης

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης

Μάριος Σταθάς

Γεώργιος Μάντης

Νεκτάριος Προκοπίου

Αχιλλέας Γκίκας

Νικόλαος Βουγιούκας

Ιάσων Κεφαλλωνίτης

Νικόλαος Λάμπρος Γαρμπής

Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Ιωάννης Σηφάκης

Ανδρόνικος Δεσύπρης

Σπύρος Προβελέγγιος

Λουκιανός Ζαμίτ