Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι το σύγχρονο γήπεδό της

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι το σύγχρονο γήπεδό της

Χωρίς δεύτερη κουβέντα σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Για εμένα προσωπικά, που δεν είμαι ΑΕΚτζής, είναι η σπουδαιότερη ημέρα στη σύγχρονη εποχή της Ενωσης. Η Αγιά Σοφιά είναι για την ΑΕΚ η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ.

Μια μεταγραφή που μελλοντικά μπορεί να εκτοξεύσει την ομάδα και να δημιουργήσει νέες γενιές ΑΕΚτζήδων.

Θεωρώ απόλυτα φυσιολογικές τις εκδηλώσεις χαράς από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Τα τελευταία 19,5 χρόνια η ομάδα τους ήταν "άστεγη" και πλέον αποκτά το δικό της σπίτι. Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας και θα ανεβάσει συνολικά το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διότι αν το δούμε μακροπρόθεσμα αυτό το γήπεδο ανήκει σε όλους μας. Και κυριολεκτώ σε αυτό που λέω. Μου είναι αδιάφορη η τοξικότητα ορισμένων.

Αυτό που εισπράττω από τους οπαδούς των άλλων ομάδων είναι ότι χαίρονται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και περιμένουν τον Βοτανικό, τη νέα Τούμπα, το νέο γήπεδο του Αρη, αλλά και του Ηρακλή στους Χορτατζήδες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ολυμπιακών, των παναθηναϊκών, των οπαδών του ΠΑΟΚ, του Αρη και των άλλων ομάδων γυρίζει την πλάτη σε όσους δηλητηριάζουν την όλη ατμόσφαιρα και προσπαθούν να βάλουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Έτσι οφείλουμε όλοι μας να αντιμετωπίζουμε την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς και να αφήσουμε τους ΑΕΚτζήδες κάθε ηλικίας να το χαρούν, να το γιορτάσουν, να εκφραστούν.

Εγώ χαίρομαι με τη χαρά του άλλου και παίρνω δύναμη από τη δύναμή του.

Η ΑΕΚ επέστρεψε για τα καλά και τα καλύτερα έρχονται...