Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Κόλλησε» στις Σέρρες ο Άρης και… απομακρύνεται η Super League

«Κόλλησε» στις Σέρρες ο Άρης και… απομακρύνεται η Super League

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ σημαντικό έδαφος για την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, αφού βρίσκεται πλέον στο -8 από τη δεύτερη Λαμία. 

Πιο συγκεκριμένα αρκετά δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης, ο οποίος ήδη στο 15’ μετρούσε τρεις καλές στιγμές, με τη μία να ήταν δοκάρι ύστερα από σουτ του Πίτου Γκαρσία.

Ο ρυθμός του ματς ήταν καλός μέχρι τη συμπλήρωση των πρώτων τριάντα λεπτών, με τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημίχρονου να μην προσφέρουν ιδιαίτερες… συγκινήσεις και έτσι τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή στο 70’ με τον Φούσου, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Διούδη. Ωστόσο, αυτό… αφύπνισε τους «κίτρινους» και απάντησαν με τον Μιλούνοβιτς στο 83’, ο οποίος σε σχεδόν κενό τέρμα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Να τονιστεί πως οι παίκτες του Κωστένογλου συνέχισαν να έχουν την κατοχή και πίεζαν, με τον Σέρβο να είχε άλλη μία πολύ καλή στιγμή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά να μην σκοράρει και έτσι το 0-0 να μένει μέχρι τη λήξη.