Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
AGGLIA

Bίντεο: Βαθμό ελπίδας με Σίτι η Νιούκαστλ

Για πρωτάθλημα δεν προλάβαινε ούτε με θαύμα, αλλά μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χάσει έδαφος και για το απευθείας εισιτήριο στο Champions League, καθώς η Άρσεναλ ακολουθεί στον πόντο, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, ενώ και η Γιουάιτεντ μπορεί να μειώσει τη διαφορά και να ελπίζει για το σεντόνι.

Μπορεί η ομάδα του Πελεγκρίνι να άνοιξε το σκορ με το 100ο γκολ του Αγκουέρο μόλις στο 14΄, από θέση οφσάιντ, όμως οι «καρακάξες» κατάφεραν πριν βγει το ημίχρονο (31΄) να ισοφαρίσουν με τον Ανίτα.

Στην επανάληψη οι «Πολίτες» δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο δεύτερο τέρμα και έτσι βολεύτηκαν με την ισοπαλία, η οποία τους αφήνει στο -12 από την κορυφή και την Λέστερ και στο -7 από την 2η Τότεναμ.

Παράλληλα για τη Νιούκαστλ ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν σημαντικός, αλλά όχι αρκετός στη μάχη για την παραμονή. Οι «ανθρακωρύχοι» είναι στην προτελευταία θέση με 29 βαθμούς, 1 πίσω από την 18η Σάντερλαντ που έχει ματς λιγότερο και -2 από την 17η Νόριτς η οποία βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 31 πόντους.