Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαρτσελόνα

Βίντεο: Και στο τέλος νικά η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι βρέθηκε να χάνει από τη Γκλάντμπαχ στο 34’, όμως δείχνοντας χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» μέσα στη Γερμανία την υπόθεση νίκη.

Οι «μπλαουγκράνα» κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκαν το γκολ από τον Θόργκαν Αζάρ στο 34’, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ την έξοχη ασίστ του Νταχούντ. Νωρίτερα, ο Ζόμερ κράτησε όρθια την ομάδα του απέναντι στους επικίνδυνους Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς στο 65’ ο Αρντά Τουράν ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από πάσα του Νεϊμάρ και ωραίο σουτ του Τούρκου. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Πικέ στο 74’ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ζόμερ και ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Λουΐς Ενρίκε έκανε το 2χ2 στο τρίτο όμιλο και έμεινε μόνη πρώτη έχοντας έξι βαθμούς, καθώς στη Σκωτία η Σέλτικ κόντραρε στα ίσια την Μάντσεστερ Σίτι στο εντυπωσιακό 3-3. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έφτασε τους τέσσερις πόντους, ενώ σεφτέ έκαναν οι «Κέλτες.

Οι συνθέσεις:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κρίστενσεν, Κορμπ, Ελβεντί, Βεντ, Νταούντ, Κραμερ, Τραορέ, Αζάρ, Στιντλ, Ράφαελ(48’Τζόνσον).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Σέρχι Ρομπέρτο, Άλμπα, Ράκιτιτς(60’ Τουράν), Ινιέστα, Μπούσκετς, Σουάρες, Αλκάθερ(54’ Ραφίνια), Νεϊμάρ.