Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ροντρίγκες: «Αλλάζω επίπεδο στη Γαλατάσαραϊ»

Ροντρίγκες: «Αλλάζω επίπεδο στη Γαλατάσαραϊ»

Η Γαλατάσαραϊ παρουσίασε και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης τον Γκάρι Ροντρίγκες , ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Η παρουσίαση στα τουρκικά ΜΜΕ έγινε από τον αθλητικό διευθυντή της Γαλατάσαραϊ, Λεβέντ Ναζίφογλου, ο οποίος καλωσόρισε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ιδρώσω για έναν πολύ σημαντικό και μεγάλο σύλλογο. Θα παλέψω για να γίνω ο καλύτερος. Μπορώ να σας πω ότι είμαι έτοιμος. Δεν κάνω προπονήσεις τις τελευταίες 21 μέρες εξαιτίας της κατάστασής μου με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ήταν μία απόφαση και της συζύγου μου. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να ξεκινήσω στην ενδεκάδα, ίσως αυτό γίνει αργότερα. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν αγωνίζομαι, μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση χθες. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί, και το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα στην ομάδα πολύ καλό», σχολίασε ο Ροντρίγκες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ροντρίγκες υποστήριξε και δεν έκρυψε το γεγονός ότι εδώ και τρεις εβδομάδες δεν κάνει καθόλου προπονήσεις.