Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΙΝΙΕΣΤΑ

Υπονοούμενα περί φυγής από Ινιέστα

Μετά το κενό που άφησε η πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Ρεάλ Μαδρίτης και το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο ανανέωσης, ήρθε ένα ακόμα πρόβλημα να προστεθεί στη λίστα της Μπαρτελόνα. 

Και το όνομα αυτού: Αντρές Ινιέστα. Ο αρχηγός της καταλανικής ομάδας –σε συνέντευξή του στην El Pais- όχι μόνο δεν καθησύχασε τους φίλους της ομάδας για την παραμονή του, αλλά σχεδόν παραπονέθηκε για τον τρόπο που πλέον του συμπεριφέρονται. 

«Δεν έχω ανανεώσει ακόμα», τόνισε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε: «Νιώθω και βιώνω πράγματα που δεν είχα βιώσει στο παρελθόν αλλά πιστεύω πως αυτό είναι φυσιολογικό. Πρόκειται για ένα σενάριο που δεν θα σκεφτόμουν πριν από τρία χρόνια. Ας πούμε απλώς πως τώρα σκέφτομαι πράγματα για το μέλλον που πιο παλιά δεν σκεφτόμουν». 

Ο Ινιέστα άφησε σαφή υπονοούμενα για το πώς αντιμετωπίζεται από την ομάδα: «Σε όλους μας αρέσει να μας εκτιμούν και να μας σέβονται. Πάντα ένιωθα στοργή και σεβασμό από όλους εδώ, γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά είμαι και απόλυτος σε ό,τι αφορά αυτόν τον σύλλογο ότι δεν πρέπει ποτέ να χάνεις τον σεβασμό σου για τους ανθρώπους που έχουν δώσει τη ζωή τους γι’ αυτά τα χρώματα. Δεν πρέπει να χάνεται, αλλά μερικές φορές φαίνεται πως συμβαίνει».