Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Κασσελάκης - Τάιλερ: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που μιλούσαν για έναν επερχόμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον επί ετών σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Σημειώνουμε ότι, πριν από λίγους μήνες, οι δυο τους είχαν ήδη πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ, όπου και κατοικούσαν κατά το μεγαλύτερο μέρος της σχέσης τους. Ωστόσο, η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών επέτρεψε στο ζευγάρι να κάνει γάμο και στην Ελλάδα, και έτσι Στέφανος και Τάιλερ αποφάσισαν να κάνουν και δεύτερο γάμο, αυτή τη φορά στον τόπο καταγωγής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Live News», ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, στο χωριό Σκινέ στα Χανιά Κρήτης. Μάλιστα, μετά την τελετή, αναμένεται να γίνει και τετραήμερο γλέντι από τις 28 μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Η εκπομπή παρουσίασε και το προσκλητήριο του γάμου, το οποίο είναι αρκετά λιτό, σε άσπρο χρώμα, και περιλαμβάνει τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες (ονόματα μελλόνυμφων, ημερομηνίες, τοποθεσία). Το προσκλητήριο που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα έχει ηλεκτρονική μορφή και δεν είναι γνωστό κατά πόσο το ζευγάρι θα μοιράσει προσκλητήρια και σε φυσική μορφή.

Συγκεκριμένα, το προσκλητήριο γράφει:

« ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ Τ & Σ

ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ!

28 Αυγούστου 2024 – 31 Αυγούστου 2024

ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αγκαλιές και φιλιά

ΤΑΪΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ»

Δείτε το προσκλητήριο:

gamos_kasselaki_kriti_2abcd.png