Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απόψε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει πρώτα τον κακό του εαυτό

Απόψε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει πρώτα τον κακό του εαυτό

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ολυμπιακός στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σημασία του αποψινού ματς με την Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει για να μείνει ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση. Είτε στο Γιουρόπα, είτε και στο Κόνφερενς ως τρίτος.

Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έχει νικήσει τη Ναντ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους ερυθρόλευκους.

Γι’ αυτό το σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό να κερδίσει. Διαφορετικά, ακόμα και με ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να τερματίσει τελευταίος στον όμιλό του.

Θα είναι λάθος για τον οποιονδήποτε αν πιστέψει ότι η Καραμπάγκ είναι μια εύκολη ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Συν ότι ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνεται και θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες άρεσαν με τον Ατρόμητο, όμως το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι κάτι το διαφορετικό.

Και πολλά θα εξαρτηθούν πρώτα από την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι και μετά από το πόσο αποφασισμένοι είναι να πάρουν το ματς. Αν, δηλαδή, και πόσο θα γυαλίζει το μάτι τους.

Ο κόσμος θα δώσει τη δική του μάχη. Όπως κάνει πάντα. Κι ας είναι κλειστή η Θύρα 7 λόγω τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα των παικτών να κάνουν κατάθεση ψυχής. Πρώτα θα πρέπει να νικήσουν τον κακό εαυτό τους.

Όπως σωστά τόνισε ο Μίτσελ ο Ολυμπιακός έχει πρεστίζ στην Ευρώπη, διαθέτει ειδικό βάρος και σαφώς είναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από αυτό της αντιπάλου του. Αλλά και πάλι θα χρειαστεί σπουδαίο ματς από όλους για να έρθει η νίκη.

Μέσα στο παιχνίδι είναι το σύστημα, η τακτική και η επιλογή προσώπων, όμως όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πόσο ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει και να αποκτήσει φτερά για τη συνέχεια.