Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αχταρμάς έχει καταντήσει ο Ολυμπιακός - Κακό το κοουτσάρισμα του Μίτσελ -  Πολύ πίσω είναι ο Μαρσέλο

Αχταρμάς έχει καταντήσει ο Ολυμπιακός - Κακό το κοουτσάρισμα του Μίτσελ - Πολύ πίσω είναι ο Μαρσέλο

Ο Μίτσελ έχει πολλά ελαφρυντικά. Παρέλαβε χάος. Μια ομάδα  χωρίς αρχή, μέση, τέλος, χωρίς ψυχολογία και με 40 παίκτες. Άλλοι πρέπει να παίζουν στην Ελλάδα κι άλλοι στην Ευρώπη. Αυτά είναι ζόρικα πράγματα. Ειδικά για έναν Ολυμπιακό που η πίεση ειναι τρομερή.

Αλλά και ο Ισπανός ανακάτεψε πολύ την τράπουλα κι έπαιξε ρόλο στη νέα εφιαλτική βραδιά της ομάδας. Μην παραμυθιάζεστε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο γιατί θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Αυτό έγινε λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών και από τα στημένα. Δεν ήταν προϊόν οργάνωσης του παιχνιδιού του. Ούτε είχε καλή και γρήγορη ανάπτυξη όπως με τον Ατρόμητο.

Ο Εμβιλά γύρισε στα στόπερ και το κέντρο είχε θέμα σε τρεξίματα και κάλυψη χώρων. Άλλο να παίζεις με Εμβιλά, Χουάνγκ κι άλλο με Κούντε, Μπουχαλάκη.

Λογικό ο Ολυμπιακός να μην είχε χημεία. Καλή ομάδα η Καραμπάγκ, αλλά υπήρχαν διαστήματα που στο κέντρο έκανε ό, τι ήθελε. Από εκεί ξεκινούσε το κακό.

Και σκεφτείτε ότι ο Γάλλος ήταν μια άμυνα μόνος του. Κι όταν επέστρεψε στον φυσικό του χώρο, σε συνδυασμό με τις αλλαγές, ήρθε η κατάρρευση.

Και επιθετικά δεν έχουν παίξει ξανά ο Γκάρι με τον Ουί Τζο και πίσω τους τον Μπιέλ. Ο Ισπανός είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά χρειάζεται και τους κατάλληλους συμπαίκτες.

Γενικά ο χθεσινός Ολυμπιακός ήταν ένας αχταρμάς σαν ομάδα. Και για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι έχασε φυσιολογικά.

Πουθενά δεν πας με στόπερ αυτόν τον Σισέ. Δύο χρόνια φωνάζω. Απορώ πραγματικά πώς γίνεται να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ρέαμπτσιουκ τρέχει, παλεύει, αλλά από ουσία τίποτα. Ο Βρσάλικο στις 10 πάσες του οι 9 είναι πίσω στον γκολκίπερ. Ο Μπουχαλάκης μοιάζει με συνταξιούχο. Ο Ουί Τζο είναι αγνώριστος σε σχέση με αυτά που ξέραμε.

Κι ο Μαρσέλο κακώς μπήκε. Το παιδί είναι ανέτοιμος. Γιατί τον εξέθεσε ο Μίτσελ;

Όπως εξέθεσε τον Σισέ. Ανεξάρτητα το ότι είναι λίγος σαν παίκτης δεν μπορεί ο προπονητής να τον αλλάζει αμέσως μετά το 0-2 και να τον δίνει στην εξέδρα που έτσι κι αλλιώς βράζει μαζί του.

Κι ο Σενεγαλέζος είναι απαράδεκτος που απάντησε στον πικραμένο κόσμο μετά το τέλος του ματς.

Μία ειναι η λύση για να πάρει ο Ολυμπιακός τα πάνω του. Σταθερότητα στις επιλογές του προπονητή και νίκες για να ανέβει η ψυχολογία.

Το βάρος πρέπει να πέσει στο πρωτάθλημα με ό,τι συνεπάγεται από αυτό. Υπάρχουν ελπίδες για την τρίτη θέση στην Ευρώπη, όμως προέχει το αύριο της ομάδας.