Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αυτός ο Ολυμπιακός είναι ικανός για όλα...

Αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει και την Αστον Βίλα...

Ναι, η Αστον Βίλα είναι το φαβορί, όμως εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός είναι ικανός για όλα. Να αποκλείσει τους Αγγλους και να πάρει και το κύπελλο.

Πλέον δεν είναι όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα. Στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης τα πάντα γίνονται.

Κι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που υπολογίζουν οι πάντες.

Κατά τη γνώμη μου, μάλιστα, τη βολεύει που θα κατέβει ως αουτσάιντερ, διότι το άγχος θα το έχουν οι Εγγλέζοι. Διαθέτουν προπονηταρά, παικταράδες, όμως έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες τους. Δεν είναι και η Σίτι…

Στο κάτω κάτω και η Γουέστ Χαμ κατέκτησε πέρυσι το Κόνφερενς Λιγκ κι έχασε από τον Ολυμπιακό. Γιατί να μην ηττηθεί και η Αστον Βίλα;

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, όπως και να το κάνουμε, είναι μεγαλύτερη ηδονή το γεγονός ότι η πρόκριση ήρθε μέσα στην Πόλη. Κι όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψεύτης.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν δημιουργικός, είχε προβλήματα ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, όμως το διαχειρίστηκε σωστά κι έξυπνα.

Η Φενέρ ήταν ακίνδυνη κι όταν ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τον πολύπειρο Ιμπόρα η ομάδα πήρε τα πάνω της. Τη βοήθησε το 4-3-3 κι έδειξε ότι μπορούσε να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί ο τρομερός Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νεαρός γκολκίπερ δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του και στην κυριολεξία έπιασε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες και έναν μεγάλο τερματοφύλακα.