Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οι πρωταθλητές Ευρώπης νεαροί παικταράδες του Ολυμπιακού δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο για το πώς θα πρέπει να πορευτούμε...

Οι πρωταθλητές Ευρώπης νεαροί παικταράδες του Ολυμπιακού δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο για το πώς θα πρέπει να πορευτούμε...

Παρακολούθησα χθες τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και τους απόλαυσα. Για τη νίκη τους, τις γκολάρες τους, την εικόνα τους, την παλικαριά τους και την μαγκιά τους.

Τίποτα δεν κατάλαβαν που είχαν απέναντί τους τη Μίλαν. Όπως το ίδιο είχαν κάνει με την Ιντερ, την Μπάγερν, την Ναντ.

Πίστευαν στους εαυτούς τους και με το σπαθί τους κατέκτησαν την κούπα. Την πρώτη από σύλλογο σε ευρωπαϊκό τελικό!

Τα έχω ξαναπεί. Αυτά τα παιδιά είναι χρυσάφι. Κι ο Ολυμπιακός είναι πια υποχρεωμένος να τα προσέξει σαν κόρη οφθαλμού.

Και να στείλει το μήνυμα σε όλες τις ομάδες να κάνουν το ίδιο με τους δικούς τους παίκτες, διότι η Ελλάδα είναι γεμάτη από ταλέντα.

Τι θέλουν; Να δουλέψουν σκληρά, οργανωμένα, με επαγγελματισμό και να αισθανθούν ότι οι ομάδες τους έχουν εμπιστοσύνη και ποντάρουν πολλά πάνω τους.

Χρόνια φωνάζω ότι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα θα πρέπει πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Αλλιώς είναι μεγάλο λάθος να «τρώνε» τις θέσεις των δικών μας  παικτών. Τα ελληνόπουλα και μπάλα ξέρουν και φιλοδοξίες έχουν για να κάνουν καριέρα.

Το θέμα είναι να ασχοληθούν πραγματικά οι ΠΑΕ. Όπως έχει κάνει ο Μαρινάκης, ο οποίος συνεχώς είναι δίπλα στα παιδιά του Ολυμπιακού κι αυτά το χαίρονται και ονειρεύονται ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα φορέσουν τη φανέλα και της πρώτης ομάδας.

Έτσι πρέπει. Ο κάθε Μαρινάκης να επενδύσει στις Ακαδημίες και σιγά σιγά αυτά τα παιδιά να πάρουν τη θέση που τους αξίζει.

Μόνο κέρδος θα έχουμε ως ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί.