Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο μόνο αν αποκτήσει τουλάχιστον άλλους τρεις Ιωαννίδηδες...

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον τίτλο μόνο αν αποκτήσει τουλάχιστον άλλους τρεις Ιωαννίδηδες...

Απογοητευμένοι είναι στον Παναθηναϊκό για την ήττα με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ που ουσιαστικά σημαίνει ότι για μια ακόμη σεζόν έχασαν το πρωτάθλημα.

Οι πάντες στο Τριφύλλι ξέρουν ότι με την κατάκτηση του κυπέλλου η σεζόν δεν σώζεται. Είναι ήδη αποτυχημένη. Αλλά αν χαθεί και το κύπελλο, τότε θα μιλάμε για τον απόλυτο κατήφορο με απρόβλεπτες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ, πάντως, θα πρέπει να είναι βαρόμετρο για τις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι και ο Παναθηναϊκός να πορευθεί με παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους αυτή την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός στερείται παικτών με ηγετικά χαρακτηριστικά και έντονη προσωπικότητα. Ακόμη και ο Μπακασέτας που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων «κρύφτηκε» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προσωπικά έχω τοποθετηθεί αρκετές φορές ότι είναι υπερτιμημένος ποδοσφαιριστής, όμως δεν παύει να είναι αρχηγός της εθνικής, να βγαίνει μπροστά και ο κόσμος να περιμένει να κάνει το ίδιο και στους πράσινους.

Εννοείται ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Μπακασέτας. Θα δείξω εμπάθεια αν τα φορτώσω όλα σε αυτόν. Άλλωστε, είναι νέα μεταγραφή.

Τα προβλήματα αρχίζουν και τελειώνουν στην ιδιοκτησία. Ο Αλαφούζος έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι.

Ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστήσει μόνο αν αποκτήσει τουλάχιστον άλλους τρεις Ιωαννίδηδες. Δηλαδή παικταράδες που να το λέει η καρδιά τους και να δίνουν στην ομάδα και την ψυχή τους.