Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Η ομαδάρα του Αταμάν δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν - Δική της είναι η κούπα - Ψηλά το κεφάλι πρέπει να έχουν στον Ολυμπιακό

Η ομαδάρα του Αταμάν δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν - Δική της είναι η κούπα - Ψηλά το κεφάλι πρέπει να έχουν στον Ολυμπιακό

Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζαν και οι δυο ομάδες μας στον τελικό του Βερολίνου, όμως πάλι καλά που θα δούμε τον Παναθηναϊκό κόντρα στην μεγάλη Ρεάλ.

Δεν το συζητάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ήδη έναν άθλο.

Μια ομάδα που πέρυσι ήταν 17η στην Ευρωλίγκα βρέθηκε φέτος στον τελικό και με δίψα να σηκώσει την κούπα.

Ο Γιαννακόπουλος άλλαξε τα πάντα και δικαιώθηκε. Με στρατηγό τον Αταμάν και μπροστάρηδες τους Ναν, Σλούκα, Λεσόρ.

Αλλά και οι άλλοι παίκτες έβαλαν το λιθαράκι τους, κάτι που φάνηκε και στον χθεσινό ημιτελικό με τη Φενέρ. Ο Παπαπέτρου, ο Γκραντ, ο Καλαϊτζάκης, ο Μήτογλου, ο Γγκριγκόνις, ο Αντετοκούνμπο.

Οι πάντες έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία των πράσινων όπου κατεβαίνουν ως αουτσάιντερ κι αυτό ενδεχομένως να τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους.

Το Τριφύλλι κέρδισε τη Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη και από τότε απογειώθηκε

Γιατί όχι να μην το ξανακάνει; Η Ρεάλ είναι η βασίλισσα, διαθέτει παικταράδες, όμως έχει τις αδυναμίες της.

Και σε ένα γήπεδο που θα είναι καταπράσινο ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει και να κατακτήσει το έβδομο τρόπαιο στην τεράστια ιστορία του.

Έχει φτιάξει ομαδάρα και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τίποτα και κανέναν. Πάει για την κούπα και θα την πάρει γιατί το θέλει πιο πολύ!

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό θα πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι. Έχασε γιατί άργησε πολύ να βγει από τα αποδυτήρια. Φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο που μείωσε τη διαφορά, αλλά ήταν αργά.

Πήγε, όμως, φάιναλ φορ για τρίτη σερί σεζόν κι αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά.

Για εμένα η σεζόν είναι πετυχημένη για τον Ολυμπιακό και μόνο χειροκροτήματα αξίζουν για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.