Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίδειξη δύναμης από τον Τζόκοβιτς κόντρα στον Αντουχάρ

Επίδειξη δύναμης από τον Τζόκοβιτς κόντρα στον Αντουχάρ

Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία στον πρώτο του επίσημο αγώνα στο tour μετά από το Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν επιβλητικός κόντρα στον Πάμπλο Αντουχάρ με 6-0, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Tel Aviv Open.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας , ήταν σαρωτικός στο 1ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game. O Αντουχάρ, από την πλευρά του, χρειάστηκε ένα game με 11 ισοπαλίες και 5 σβησμένα break points, για να κερδίσει το πρώτο του game στο ματς και να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 2ο σετ.

Μετά απ' αυτό ο Ισπανός προσέφερε ένα αρκετά ανταγωνιστικό 2ο σετ, ακολουθώντας τον Νόλε μέχρι και το 3-3. Σε εκείνο το σημείο o Τζόκοβιτς πάτησε το γκάζι και κέρδισε τα 3 τελευταία games της αναμέτρησης, για να πάρει το σετ με 6-3.

Στα προημιτελικά του Τελ Αβίβ, ο κάτοχος 21 Grand Slams θα αντιμετωπίσει τον Βασέκ Ποσπίσιλ, που κατάφερε να φτάσει στην τελική 8άδα μπαίνοντας ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό. Αφού απέκλεισε τον Τάλον Γκρίκσπουρ στον 1ο γύρο με 4-6, 7-6 (3), 7-5, ο Ποσπίσιλ κέρδισε και τον Ισραηλινό qualifier, Ένταν Λέσεμ, με 6-3, 6-2.