Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Στα αποδυτήρια έμεινε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο - Πανάξια η νίκη του Αρη - Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ

Στα αποδυτήρια έμεινε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο - Σπαθάτη η νίκη του Αρη - Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ

Διπρόσωπος ήταν ο Ολυμπιακός στου Χαριλάου και σε ένα ακόμη ματς γνώρισε την ήττα που αυτόματα έφερε και την απόλυση του Κορμπεράν.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν θάμπωσε με την απόδοσή του, όμως ο Ισπανός τεχνικός κατέβασε επιθετικό σχήμα, είχε τον ποιοτικό Χάμες σε ελεύθερο ρόλο και βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ.

Ήταν ένας Ολυμπιακός που προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μετά το ναυάγιο με την Φράιμπουργκ. Και τον βοήθησε η κακή εικόνα του Αρη που δεν είχε την παραμικρή ουσία στο παιχνίδι του.

Ο Μανού Γκαρθία είχε κέφια, αλλά ήταν μόνος του. Μαντσίνι και Ιτούρμπε βρέθηκαν σε κακή βραδιά και ο Γκρέι ήταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε Μανωλά και Μπα. Έτσι, ο Αρης ήταν τελείως ακίνδυνος για την εστία του Βατσλίκ.

Όλα, όμως, άλλαξαν στην επανάληψη. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν φουριόζοι και από την αρχή έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να ισοφαρίσουν.

Ο Πάρντιου διάβασε σωστά την εξέλιξη του αγώνα, έκανε τις αλλαγές του και ο Αρης πήρε τα πάνω του. Μέσα σε τρία λεπτά γύρισε το ματς εκμεταλλευόμενος την απουσία του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά η ερυθρόλευκη άμυνα θύμισε αυτή της περασμένης Πέμπτης με τους Γερμανούς. Είχε μείνει στα αποδυτήρια...

Οι πάντες βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα στη συνοχή του ως ομάδα. Άλλο διαθέτω καλούς παίκτες και άλλο να έχω σύνολο. Υπάρχουν πολλά "νεκρά" διαστήματα που οι Πειραιώτες είναι αλλού κι αλλού.

Φαίνεται ότι δεν έγινε καθόλου καλή δουλειά στην προετοιμασία με τον Μαρτίνς και ο Κορμπεράν αδυνατούσε να ανταποκριθεί.

Κι ο Αρης διαθέτει καλές μονάδες και είναι στα χέρια του Πάρντιου να φτιάξει μια ισορροπημένη ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο το ντεμπούτο του Βρετανού ήταν εντυπωσιακό.

 Ο ΠΑΟΚ είναι άξιος της μοίρας του. Προηγήθηκε γρήγορα με τη γκολάρα του Νάρεϊ και έπαιξε με τον χρόνο. Απαράδεκτο. Γι’ αυτό και την πλήρωσε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Είναι φως φανάρι ότι ο Δικέφαλος υστερεί στις θέσεις 6, 9 και 10, αλλά δεν γίνεται να… κάθεται πάνω στο ένα γκολ. Θα έρθει η ώρα που θα την πατήσεις. Και, μάλιστα, σκληρά όπως συνέβη απόψε.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχασε ευκαιρίες, όμως ήταν φάσεις από κόντρα κι όχι από οργανωμένο παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν  το μυαλό τους στην άμυνα.

Και αδικούν τους εαυτούς τους, διότι διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να παίξουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Ο ΟΦΗ ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχει θέμα στην αμυντική του λειτουργία, όμως έτρεξε πολύ, πάλεψε τον αγώνα και στο φινάλε πήρε αυτό που άξιζε σύμφωνα με τη συνολική του εικόνα.

Ο Νιόπλιας και οι παίκτες του χρειάζονται χρόνο. Ο Γκερέρο μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή.