Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης, ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα μονομάχου»

Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης, ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα μονομάχου»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, αποθέωσε τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και την ομάδα των Πειραιωτών, ενόψει της “μάχης” των δυο τους στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Ματέο:

“Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου”.

Για τον Ολυμπιακό που αντιμετώπισε και πέρυσι στο Final Four: “Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρός και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή”.

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: “Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον σύλλογο”.