Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Τόνι Κρόος: Σταματάει το ποδόσφαιρο μετά το Euro 2024! (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Τόνι Κρόος: Σταματάει το ποδόσφαιρο μετά το Euro 2024! (ΦΩΤΟ)

Έριξε τη «βόμβα» ο σπουδαίος Τόνι Κρόος…

Ο 34χρονος Γερμανός μέσος ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους φιλάθλους της, μέσω ανάρτησής του, ότι αποχωρεί από τους «μερένχες» στο τέλος της σεζόν και πως μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την Εθνική Γερμανίας στο Euro 2024, θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Το ποστάρισμά του:

«17 Ιουλίου 2014 - η ημέρα της παρουσίασής μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής - αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Ήταν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν αυτό το κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την αυθάδη επιτυχημένη περίοδο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους με υποδέχτηκαν με ανοιχτή καρδιά και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, αγαπητοί Μαδριδίστας, για τη στοργή και την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

Ταυτόχρονα αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα του Euro. Όπως έλεγα πάντα: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος, που στο μυαλό μου βρήκα το σωστό timing για την απόφασή μου και που μπορούσα να την επιλέξω μόνος μου. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου στο απόγειο του επιπέδου απόδοσης μου. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο μια βασική σκέψη: Στα 15! Hala Madrid Y Nada Mas».