Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τουρκία

ΒΙΝΤΕΟ-Nations League: Φινάλε με ήττα για την Τουρκία

Η αδιάφορη Τουρκία έχασε με 2-1 από τα Νησιά Φεροέ εκτός έδρας για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League , έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρωτιά και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Οι νησιώτες ξεκίνησαν πιο δυνατά και έχασαν μια ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως οι Τούρκοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και έχασαν ευκαιρία με τον Οζγκούν, αλλά οι γηπεδούχοι ξαναπήραν την πρωτοβουλία και, με πρωταγωνιστή τον Όλσεν, δημιούργησαν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στο 41’, ακυρώθηκε γκολ του Ακτούρκογλου ως οφσάιντ, μέσω VAR, και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι  μπήκαν «φουριόζοι» στο δεύτερο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 51’.Ο Βάτνχαμαρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή και εκεί την πήρε ο Ντάβιντσεν και με καταπληκτικό πλασέ-βολέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 59’, ο Αντρέασεν έκανε τη σέντρα και με πλασέ ο Εντμουντσον πέτυχε το 2-0. Στο 65’, ο Καμπάκ και στο 66’ ο Καχβετσί έχασαν από μια καλή ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ για τους γείτονες. Στο 85’, ο Μίκελσεν απάντησε για τους γηπεδούχους και στο 89’ η Τουρκία μείωσε, όταν έγινε ωραίος συνδυασμός στο κέντρο, ο Ντουρσούν έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και ο Γκουρλέρ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
 

Στο άλλο ματς του ομίλου το Λουξεμβούργο νίκησε με 1-0 την Λιθουανία με το γκολ του Ροντρίγκες στο 89'. 

Τελική βαθμολογία:
Τουρκία 12
Λουξεμβούργο 11
Νήσοι Φερόε 8
Λιθουανία 1